logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty

Salcis Monna Lisa Pecorino T.rosso

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Po 60 dniach leżakowania i dojrzewania Monna lisa jest gotowa do podania koncentratu pomidorowego. Metodę produkcji przekazuje się z pokolenia na pokolenie, a proces ten przeprowadza się ręcznie i z wielką starannością. Pomidory były kiedyś jednym z podstawowych naturalnych środków konserwujących, potrzebnych by przedłużyć sezonowanie poprzez zahamowanie powstawania pleśni. Dodatkowo cienka powłoka koncentratu pomidorowego stopniowo nadaje serowi intensywny smak i przyjemny aromat.

Cena:
13,90 PLN / 100g
139,00 PLN / kg
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty
Zapytaj o produkt
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Kuchnie świata Salcis Monna Lisa Pecorino T.rosso

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane