logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Zarejestruj się i zyskaj produkty warte nawet 150 zł za 1 grosz! Zaloguj się lub załóż konto. Uwaga oferta powiązana z historią zamówień danego klienta
Producent:
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty

Salcis Monna Lisa Trebbione A Latte Crudi

Podziel się opinią

Przetwarzanie „surowego mleka” polega na obróbce mleka bez podgrzewania i pasteryzacji, a zatem bez zmiany właściwości mleka owczego. Mleko do tego konkretnego przetwórstwa dobierane jest zgodnie z parametrami mikrobiologicznymi dotyczącymi higieny i walorów zdrowotnych. Produkcja sera z mleka surowego jest limitowana, ponieważ nie wszystkie zwierzęta są w stanie dostarczyć mleko o pożądanych cechach i nie przez cały okres laktacji. Smak tego sera Pecorino zmienia się w ciągu roku w zależności od pastwisk i sposobu odżywiania owiec.

Cena:
17,33 PLN / 100g
173,25 PLN / kg
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty
Zapytaj o produkt

Sery Salcis Monna Lisa Trebbione A Latte Crudi

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane