logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty

Dolce & Gabbana La Colomba alle Mandorle di Sicilia włoska babka z sycylijskimi migdałami 750 g (Niebieska kolekcjonerska puszka i opakowanie)

Zobacz opinie
Podziel się opinią
Produkt rzemieślniczy

Ekskluzywna babka premium La Colomba, to kwintesencja włoskiej sztuki kulinarnej wzbogacona sycylijskimi migdałami. Stanowi doskonałe połączenie tradycji, które na trwałe wpisuje się w świąteczne obyczaje Włoch. Zamknięta w kolekcjonerskiej NIEBIESKIEJ puszce, jest doskonałym połączeniem tradycji rzemieślniczej i włoskiej elegancji. Zapakowana dodatkowo w stylową torbę prezentową Dolce & Gabbana, co podkreśla ekskluzywny charakter produktu premium. Wyprodukowano na Sycylii we Włoszech

Cena:
259,00 PLN szt.
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty
Zapytaj o produkt

Słodkie wypieki Dolce & Gabbana La Colomba alle Mandorle di Sicilia włoska babka z sycylijskimi migdałami 750 g (Niebieska kolekcjonerska puszka i opakowanie)

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Owoc współpracy dwóch renomowanych włoskich marek – mistrzowskiej cukierni Fiasconaro i legendarnego domu mody Dolce & Gabbana – to wyjątkowy przysmak celebrujący kulturę i dziedzictwo Italii.


La Colomba zachwyca starannością wykonania i artystycznym kunsztem smaku: tradycyjne włoskie ciasto wzbogacone nutą sycylijskiej pomarańczy, oblane aksamitnym lukrem i posypane chrupiącymi sycylijskimi migdałami. Dzięki najwyższej jakości lokalnym składnikom oraz dbałości o detale wypiek przenosi w klimat słonecznej Sycylii, emanując niepowtarzalnym aromatem i smakiem.


Równie spektakularne co sam deser jest opakowanie – ekskluzywna puszka autorstwa Dolce & Gabbana. W zestawie znajduje się także pięknie zaprojektowana torba prezentowa Dolce & Gabbana, co czyni ten produkt kompletnym i wyjątkowym podarunkiem na każdą świąteczną okazję.


Kraj pochodzenia | Region: Włochy, Sycylia


Opakowanie: 750 g, babka umieszczona w metalowej kolekcjonerskiej niebieskiej puszcze + opakowanie kartonowe D&G.


Skład: mąka z pszenicy miękkiej, kandyzowana skórka pomarańczy 17% (skórka pomarańczy, syrop glukozowo-fruktozowy, cukier), polewa migdałowa 13% (cukier, białko jaj świeżych, mąka ryżowa, mąka migdałowa 7,7%, skrobia modyfikowana, aromaty), masło, cukier, jaja świeże 9%, żółtko jaj świeżych 4%, migdały sycylijskie (Amygdalus communis L.) 3%, cukier granulowany 3%, drożdże naturalne (mąka z pszenicy miękkiej, drożdże), wino wzmocnione „Marsala DOP”, miód sycylijski, pasta pomarańczowa (skórka pomarańczowa, cukier, syrop glukozowy, sok z cytryny), syrop cukru inwertowanego, emulgatory: mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych; masło kakaowe, odtłuszczone mleko w proszku, sól, wanilia, aromaty.

Może zawierać soję, orzechy (orzechy laskowe, orzechy włoskie, pistacje), łubin, gorczycę.


Wartości odżywcze na 100 g:
wartość energetyczna: 1582 kJ/ 377 kcal

tłuszcze: 15 g

  w tym 8,5 g tłuszcze nasycone

węglowodany: 55 g

  w tym 33 g cukry

białka 5,2 g

sól 0,50 g

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane