Ser Pecorino Romano DOP to wyjątkowy włoski ser o bogatym smaku i aromacie, pochodzący z regionu Lazio. Wykonany z wysokiej jakości mleka owczego, charakteryzuje się intensywnym, lekko pikantnym smakiem oraz twardą, złocisto-żółtą skórką.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład: Pasteryzowane MLEKO owcze, sól, podpuszczka, na powierzchnię (substancja konserwująca E235, barwnik E172).
Wartość odżywcza na 100g produktu:
energia: 1702kJ/411kcal
tłuszcz: 34g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone 25g)
węglowodany: 0,5g (w tym cukry 0,2g)
białko: 25g
sól: 3,3g
Zobacz:
Wszystkie nowości