logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty

Guffanti Pecorino Romano Dop Cappato Di Nero

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Produkcja Pecorino Romano odbywa się głównie na Sardynii, a tylko niewielka ilość jest wytwarzana w Lacjum (chociaż ser ten pochodzi z rzymskiej wsi) i w okolicach Grosseto. Jest najbardziej znany jako ser do tarcia i może dojrzewać przez długi czas dzięki wysokiej zawartości soli. Niemniej doskonale sprawdza się również jako ser stołowy.

Cena:
32,90 PLN / 100g
329,00 PLN / kg
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty
Zapytaj o produkt

Sery Guffanti Pecorino Romano Dop Cappato Di Nero

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane