logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Guffanti Pecorino Romano Dop Cappato Di Nero

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Produkcja Pecorino Romano odbywa się głównie na Sardynii, a tylko niewielka ilość jest wytwarzana w Lacjum (chociaż ser ten pochodzi z rzymskiej wsi) i w okolicach Grosseto. Jest najbardziej znany jako ser do tarcia i może dojrzewać przez długi czas dzięki wysokiej zawartości soli. Niemniej doskonale sprawdza się również jako ser stołowy.

Cena:
31,00 PLN / 100g
310,00 PLN / kg
Ekspresowa wysyłka
Ekspresowa wysyłka

Wysyłka nawet tego samego dnia

Bezpieczna płatność
Bezpieczna płatność

Sklep posiada certyfikat SSL

Gwarancja satysfakcji
Gwarancja satysfakcji

Tysiące zadowolonych klientów

Sery Guffanti Pecorino Romano Dop Cappato Di Nero

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane