logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Salcis Pecorino Toscano Dop Fresco

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Ser Pecorino wyrabiany jest wyłącznie z mleka owczego pochodzącego z certyfikowanych obszarów Toskanii, charakteryzujących się niedostatkiem traw, ale bogatych w niezbędne i szczególnie aromatyczne zioła: dziką miętę, tymianek, rukolę. Produkowany tradycyjną metodą z oznaczeniem DOP, który promuje oryginalną recepturę i restrykcyjne procedury produkcji.

Cena:
15,50 PLN / 100g
155,00 PLN / kg

Kuchnie świata Salcis Pecorino Toscano Dop Fresco

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Pecorino Toscano DOP Fresco to wyjątkowy włoski ser z owczego mleka produkowany w regionie Toskanii i objęty oznaczeniem chronionego pochodzenia (DOP), co świadczy o jego autentyczności i wysokiej jakości.


Ser Fresco wyróżnia się delikatnym, świeżym smakiem oraz miękką, kremową konsystencją. Jest idealny do spożycia na surowo lub jako składnik różnorodnych dań kuchni włoskiej, takich jak sałatki, pasty czy risotto. 

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane