logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Dodaj do ulubionych

Salami Finocchiona Padrazzoli

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Produkowana w Toskanii, jak większość włoskich salami składa się w równych częściach z chudego mięsa z łopatki świni i tłustego z boczku. Przyprawiona prostymi składnikami solą, pieprzem i czosnkiem. Ale jest coś co wyróżnia ją wśród innych salami. Do wędliny dodane są ziarna kopru włoskiego, które powodują, że smak finocchiony jest niepowtarzalny i wyjątkowy. Idealna na prostą ale jednocześnie wielką przystawkę: pokrojona w niezbyt cienkie plasterki finocchiona, podawana ze świeżym chlebem, oliwą z oliwek, a dla podkreślenia smaku koniecznie z Chianti, najsłynniejszym toskańskim winem.

Cena:
17,40 PLN / 100g
174,00 PLN / kg

Mięso Salami Finocchiona Padrazzoli

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane