Spianata, będąca flagowym przykładem kalabryjskiego salami, charakteryzuje się szerokim kształtem i niezwykle wyrazistym smakiem. Przygotowywana z najlepszych kawałków wieprzowiny, które po starannym mieleniu łączone są z ostrymi przyprawami, oferuje niezapomniane doznania kulinarne.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Typowe salami rodem z Kalabrii o wyjątkowym charakterze. Dzięki starannie dobranym przyprawom, w tym chili, wyróżnia się intensywnie czerwonym kolorem i pikantnym smakiem.
To tradycyjne włoskie salami dojrzewające powstaje z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, wzbogaconego o aromatyczne dodatki takie jak czosnek, sól, białe i czarne ziarna pieprzu, rozmaryn, koper włoski oraz charakterystyczne papryczki pepperoni.
Skład: mięso wieprzowe, sól, glukoza, naturalne przyprawy, askorbinian sodu.
Wartości odżywcze (średnia na 100 g): Wartość energetyczna: 1480 kJ / 357 kcal ; Tłuszcze: 29 g, w tym nasycone: 12,7 g; Węglowodany: 1,29 g, w tym cukry: <0,5 g; Białka: 22 g; Sól: 3,75 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości