Spianata, będąca flagowym przykładem kalabryjskiego salami, charakteryzuje się szerokim kształtem i niezwykle wyrazistym smakiem. Przygotowywana z najlepszych kawałków wieprzowiny, które po starannym mieleniu łączone są z ostrymi przyprawami, oferuje niezapomniane doznania kulinarne.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Typowe salami rodem z Kalabrii o wyjątkowym charakterze. Dzięki starannie dobranym przyprawom, w tym chili, wyróżnia się intensywnie czerwonym kolorem i pikantnym smakiem.
To tradycyjne włoskie salami dojrzewające powstaje z najwyższej jakości mięsa wieprzowego, wzbogaconego o aromatyczne dodatki takie jak czosnek, sól, białe i czarne ziarna pieprzu, rozmaryn, koper włoski oraz charakterystyczne papryczki pepperoni.
Skład: mięso wieprzowe, sól, glukoza, naturalne przyprawy, askorbinian sodu.
Wartości odżywcze (średnia na 100 g): Wartość energetyczna: 1480 kJ / 357 kcal ; Tłuszcze: 29 g, w tym nasycone: 12,7 g; Węglowodany: 1,29 g, w tym cukry: <0,5 g; Białka: 22 g; Sól: 3,75 g.
Zobacz:
Wszystkie nowości