Salami Ventricina z Salumificio Pedrazzoli to typowa wędlina wywodząca się z tradycji włoskiej, a w szczególności z pogranicza Abruzji i Molise. Ta wędlina jest produkowana wyłącznie ze szlachetnych części wieprzowych z idealną równowagą między częściami chudymi i tłustymi. Starożytna receptura wymaga również doprawienia mięsa chilli i wymieszania z kawałkami słodkiej papryki. Ventricina jest przyjemnie kremowa i delikatna na podniebieniu. Jej smaki w pełni oddają typową historię tradycji masarskiej wieprzowiny, jej zapach zawiera prawdziwą esencję rzemieślniczej duszy tego pysznego produktu. Dobrze komponuje się z wytrawnymi białymi winami, takimi jak Fiano czy Greco.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Zobacz:
Wszystkie nowości