Crèmeux de Bourgogne z Bleu d'Auvergne ser 100g to wyjątkowe połączenie dwóch klasycznych francuskich serów, które zachwyca swoją kremową konsystencją i wyrazistym smakiem. Produkt łączy delikatność sera Crèmeux de Bourgogne, znanego z aksamitnej, maślanej struktury, z charakterystycznym, intensywnym smakiem Bleu d'Auvergne – niebieskiego sera pleśniowego o subtelnych nutach orzechowych i pikantnym wykończeniu.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Pochodzenie: Francja, Burgundia
Rodzina: Sery miękkie z kwiecistą skórką
Rodzaj mleka: Pasteryzowane mleko krowie
Zawartość tłuszczu: 40%
Skład: pasteryzowane mleko krowie z Francji, śmietana, Blue d'Auvergne AOP 10% (mleko), sól, chlorek wapnia, podpuszczka, fermenty dojrzewające i rafinacyjne.
Wartości odżywcze na 100 g produktu:
Energia 816 kJ / 195 kcal
Tłuszcz: 40 g
- w tym nasycony: 27 g
Węglowodany: 3 g
- w tym cukry: 0 g
Białko: 8 g
Sól: 1,2 g
Zobacz:
Wszystkie nowości