Miód akacjowy i plastry suszonej kriogenicznie włoskiej białej trufli połączone są z mieszanką ekstraktów chilli charakteryzujących się dymną i gorzką nutą z Cayenne. Znakomity dodatek do dojrzewającego i pleśniowego sera, idealna przyprawa do sosu sałatkowego, nadaje się również do marynowania wieprzowiny, kaczki i mięsa z kurczaka.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Bardzo intensywny i ciekawy smak, jeszcze nigdy nie miałem do czynienia z takim pysznym miodem
Skład:
98% Miód akacjowy, 1% ekstrakt z chili (Cayenne, kapsaicyna), 0,05% liofilizowana biała trufla, naturalny aromat.
Wartość odżywcza na 100 g:
zawartość energetyczna 1373 / 328 kj / kcal
tłuszcz 0 g
w tym tłuszcze nasycone 0 g
węglowodany 81 g
w tym cukier 81 g
białko 0,5 g
sól 0,04 g
Zobacz:
Wszystkie nowości