Panna cotta to typowy deser z włoskiego regionu Piemont, przyrządzany ze śmietanki mlecznej, cukru, żelatyny i przypraw. Deser podawaj świeży, przechowuj w lodówce 30 minut przed otwarciem. Do tego pysznego deseru dodaj owocowe coulis, karmel, roztopioną czekoladę lub kawę. Aby zachować świeżość produktu, panna cotte można odebrać osobiście lub wybrać dostawę na terenie trójmiasta.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Składniki:
ŚMIETANA (64%), woda, cukier, karmel (karmelizowany syrop glukozowo-sacharozowy), naturalny aromat, substancje zagęszczające: agar agar, mąka z nasion chleba świętojańskiego.
Zobacz:
Wszystkie nowości