Włoski deserowy ser Mascarpone E’Piu o mocno kremowej konsystencji. Zawiera 80% tłuszczu. Idealny jako masa tortowa do przekładania biszkoptów, jako krem do tiramisu lub na kruchym cieście tarty, pokryty kwaśnymi, soczystymi owocami równoważącymi smaki.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ser Mascarpone 250g marki Epiu to synonim wyjątkowej jakości i doskonałego smaku. Delikatna konsystencja tego serka i kremowy smak sprawiają, że jest on niezastąpionym składnikiem w kuchni każdego pasjonata kulinariów. Idealny do przygotowywania najwyższej jakości deserów, takich jak tiramisu czy serniki, podkreśli wyjątkowy smak każdej potrawy.
Skład: Mleko pasteryzowane, kwas cytrynowy.
Zobacz:
Wszystkie nowości