Kremowy ser o wyrazistym smaku tworzony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Suszone grzyby z Borów Tucholskich, aromatyczna kozieradka oraz fermentowane orzechy nerkowca tworzą idealne połączenie polskości i orientu.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Skład: orzechy nerkowca 45%*, woda źródlana, olej kokosowy, płatki drożdżowe, suszone grzyby, kozieradka, sól himalajska, żywe kultury bakterii. Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.
*alergen
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1777 kJ/436 kcal
tłuszcz 41,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24,2 g
węglowodany 5,1 g w tym cukry <0,5 g
błonnik 3,4 g
białko 8,4 g
sól 0,8 g
Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +6°C
Zobacz:
Wszystkie nowości