Cienkie, lekkie i chrupiące tosty (pieczone dwa razy jak biscotti) są pokryte owocami, orzechami i nasionami. Doskonale pasują do serów z bogatą pleśnią, takich jak Fourme D’Ambert, Stilton i Gorgonzola Dolce.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład: MAŚLANKA (MLEKO), mąka PSZENNA, kandyzowane wiśnie (20%) (wiśnie, syrop glukozowo-fruktozowy, koncentraty (marchew, rzodkiewka, czarna porzeczka), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)) (SIARCZYNY), MIGDAŁY (14%), suszone słodzone żurawiny (żurawiny, cukier, olej słonecznikowy), siemię lniane (11%), miód, sok z cytryny, oliwa z oliwek extra vergine, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), sól morska, naturalny aromat.
Wartości odżywcze na 100g produktu:
Energia 1870kJ - 435 kcal
Tłuszcz 14,9g
w tym nasycone 1,6g
Węglowodany 63,5g
w tym cukry 26,2g
Białko 11,2g
Sól 1,9g
Zobacz:
Wszystkie nowości