logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Producent:
Dodaj do ulubionych

Ibis Bresaola Punta D'anca włoska wędlina wołowa premium 70 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Bresaola to włoski przysmak w postaci suszonej wołowiny - dojrzewająca wędlina z mięsa wołowego w plastrach. Początkowo mięso przebywa w solance 10-15 dni, a następnie dojrzewa 8-12 tygodni. Jest wyjątkowo miękkie i soczyste, ponieważ dojrzewa w szczególnym klimacie regionu Valtellina.

Wędliny Ibis Bresaola Punta D'anca włoska wędlina wołowa premium 70 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Bresaola to jedna z najbardziej rozpoznawalnych włoskich wędlin. Tradycja, pielęgnowana przez pokolenia, opiera się na starannym wyborze najlepszych kawałków wołowego udźca Punta d’anca, dokładnym ich obrobieniu oraz przyprawieniu naturalnymi ziołami według kunsztownych receptur.

To wszystko sprawia, że Bresaola jest nie tylko smaczna, ale również zdrowa – niskotłuszczowa, bogata w białko, żelazo, minerały i witaminy, stanowi doskonały wybór dla osób dbających o zbilansowaną dietę i aktywny tryb życia.


Jej wszechstronność kulinarna pozwala wykorzystać ją zarówno w lekkich sałatkach czy wyrafinowanych przystawkach, jak i w różnorodnych daniach, które podkreślają jej delikatność i aromat.

Skład: mięso wołowe, sól, dekstroza, aromaty naturalne, substancje konserwujące: azotyn sodu, azotyn potasu.

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 728 kJ / 172 kcal, Tłuszcz: 0,8 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g, Węglowodany: 0 g, w tym cukry: 34 g, Błonnik 3,8 g.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane