logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Zarejestruj się i zyskaj produkty warte nawet 150 zł za 1 grosz! Zaloguj się lub załóż konto. Uwaga oferta powiązana z historią zamówień danego klienta
Producent:
Dodaj do ulubionych

Echire Plaquette Beurre Deux AOP francuskie naturalne masło niesolone 250 g

Zobacz opinie
Podziel się opinią
Produkt rzemieślniczy

Miękkie masło francuskie bez soli AOP charakteryzuje się delikatną teksturą, która łączy subtelną elegancję z wyrafinowaniem smaku. Jest niezwykle łagodne, z nutą orzecha laskowego, dodającą mu wyjątkowego charakteru. Échire od 1894 roku posługuje się tradycyjnym drewnianym maselnicą, zapewniającą precyzyjny i powolny proces produkcji, który pozwala na uzyskanie kremowej konsystencji oraz podkreślenie najwyższej jakości tego masła. Powolne dojrzewanie śmietanki, zastosowanie charakterystycznych kultur bakterii oraz proces wytwarzania trwający 2 godziny i 30 minut w drewnianych kadziach nadają mu kremową konsystencję oraz autentyczny, śmietankowy smak. Prosto z Francji!

Kuchnia francuska Echire Plaquette Beurre Deux AOP francuskie naturalne masło niesolone 250 g

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Mleczarnia Echiré, działająca nieprzerwanie od 1894 roku, stosuje tradycyjną metodę produkcji w drewnianych beczkach, co gwarantuje niezwykle powolny proces wyrabiania kremowego masła, wzbogacając je o niepowtarzalne właściwości i smak.  

Składniki: śmietanka pasteryzowana, zakwas mlekowy.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 3045 kJ / 741 kcal
Tłuszcz: 82 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 60 g
Węglowodany: <0,5 g
- w tym cukry: <0,5 g
Białko: 0,5 g
Sól: 0,09 g

Masa netto: 250 g

Przechowywanie: Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +8°C. Najlepiej spożyć przed końcem: patrz na opakowaniu.

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane