Kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej wzmocniona papryką piri-piri o właściwościach wspierających florę bakteryjną jelit. Tradycyjny produkt kuchni koreańskie. Smaczna, pożywna i niepasteryzowana. Kimchi stanowi bardzo bogate źródło bakterii kwasu mlekowego, typu lactobacillus, błonnika, witamin (A, B1, B2, C) oraz wapnia i żelaza.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Pyszne! Uwielbiam takie kwaśne produkty, a ten dodatkowo jest jeszcze nieco ostry
Bardzo dobre a w dodatku zdrowe, zamawiam regularnie!
Skład:
Kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, sól.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość odżywcza (kJ) 72
Wartość odżywcza (kcal) 17
Tłuszcz 0,2
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1
Węglowodany 0,7
w tym cukry 0,7
Białko 1,3
Błonnik 0
Sól 0,8
Zobacz:
Wszystkie nowości