Kiszonka z ekologicznej kapusty pekińskiej wzmocniona papryką piri-piri o właściwościach wspierających florę bakteryjną jelit. Tradycyjny produkt kuchni koreańskie. Smaczna, pożywna i niepasteryzowana. Kimchi stanowi bardzo bogate źródło bakterii kwasu mlekowego, typu lactobacillus, błonnika, witamin (A, B1, B2, C) oraz wapnia i żelaza.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Pyszne! Uwielbiam takie kwaśne produkty, a ten dodatkowo jest jeszcze nieco ostry
Bardzo dobre a w dodatku zdrowe, zamawiam regularnie!
Skład:
Kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (zawiera SOJĘ*), sos SOJOWY*, sól.
* certyfikowany składnik ekologiczny
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość odżywcza (kJ) 72
Wartość odżywcza (kcal) 17
Tłuszcz 0,2
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1
Węglowodany 0,7
w tym cukry 0,7
Białko 1,3
Błonnik 0
Sól 0,8
Zobacz:
Wszystkie nowości