Ocet balsamiczny powstał z ekskluzywnego przepisu Leonardi, to wyjątkowa perełka kulinarna. Nuta cytryny idealnie nadaje się do ryb niwelując ich intensywny zapach. Od przystawek po desery – pozwól sobie na kulinarną przygodę pełną nieoczekiwanych doznań.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Ten wyjątkowy produkt nie tylko cieszy podniebienie, nadając daniom wyjątkową elegancję i smak, ale również zachwyca estetyką. Zaskakuje intensywną eksplozją smaków, łącząc tradycję z nowoczesnością. Nuty cytrynowe idealnie komponują się z wieloma potrawami.
Polecane do: gotowanych lub grillowanych warzyw, bruschetty, grillowanego mięsa, carpaccio, tatara, wędlin, wędzonych ryb, łososia, sałatek morskich, smażonych potraw, owoców, panna cotty, lodów, sorbetów oraz do przygotowywania koktajli, pinzimoni i delikatnych słodko-gorzkich soli.
Pochodzenie: Włochy
Pojemność: 100 ml
Skład: ugotowany moszcz winogronowy (siarczyny), naturalny aromat cytrynowy.
Zobacz:
Wszystkie nowości