Produkt krojony o kształcie owalnym lub cylindrycznym. Ma aksamitną konsystencję i jednolitą jasnoróżową barwę. Nie mniej niż 15% każdego plasterka powinno składać się z perłowo-białych kawałków tłuszczu. Organiczna mortadela nie zawiera żołądka wieprzowego. Rezultatem jest lżejszy produkt. Jest to bardzo wszechstronny produkt. Można go spożywać bez zmian, pokroić w klasyczne kostki lub cienkie plasterki, podawać z chrupiącym pieczywem lub, dla mocniejszego smaku, z tradycyjnym octem balsamicznym. Dobrze komponuje się z winami czerwonymi, najlepiej żywymi lub musującymi, takimi jak Lambrusco di Sorbara.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Zobacz:
Wszystkie nowości