Ciastka bezglutenowe z jabłkami o soczystej świeżości łączą się z wyrazistą nutą pigwy, tworząc harmonijną kompozycję. Dodatek suszonej żurawiny wnosi apetyczny kolor, a miód subtelnie podkreśla słodki akcent. Naturalne połączenie - 100% naturalne, niskocukrowe i bezglutenowe. Bez: dodatków chemicznych, GMO, tłuszczów trans, oleju palmowego, jajek i laktozy. Brak soli, wysoka zawartość błonnika. Zyskały uznanie dietetyków, jako zdrowa alternatywa - pełne wartości odżywczych oraz błonnika, całkowicie pozbawione sztucznych składników. Zdrowa przekąska!
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Zdrowa przekąska, której nie musisz się obawiać. Posiada same dobroczynne składniki/cechy:
- 100% naturalne, niskocukrowe i bezglutenowe
- Bez: dodatków chemicznych, GMO, tłuszczów trans, oleju palmowego, jajek i laktozy
- Brak soli, wysoka zawartość błonnika
- Surowe - suszone w temperaturze do 45°C
Wprowadzone na rynek ponad dekadę temu ciasteczka zrewolucjonizowały podejście do przekąsek. Zyskały uznanie dietetyków, jako zdrowa alternatywa - pełne wartości odżywczych oraz błonnika, całkowicie pozbawione sztucznych składników. Smaczne i wykonane wyłącznie z naturalnych produktów!
Składniki: jabłka minimum 40% (około 42-44%), wiórki kokosowe, pigwa, syrop z agawy/miód, orzechy nerkowca, suszone rodzynki, suszona żurawina (żurawina 65%, cukier 35%), koncentrat z pigwy, cynamon.
Wartość odżywcza na 100 g:
Wartość energetyczna 1752 kJ /417 kcal
Tłuszcz 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 19,9 g
Węglowodany 33,4 g
w tym cukry 26,3 g
Białko 5,6 g
Błonnik 8,0 g
Sól 0,1 g
Zobacz:
Wszystkie nowości