Pasta z Ostrej Papryki 100g - I Contadini to intensywny dodatek dla miłośników wyrazistych smaków. Produkowana w Apulii, słonecznym regionie południowych Włoch, powstaje z najwyższej jakości świeżych, ostrych papryk, które są starannie przetwarzane, aby zachować ich głęboki smak i naturalną pikantność.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Papryki są delikatnie suszone, a następnie mielone i mieszane z wyselekcjonowaną oliwą z oliwek extra vergine oraz subtelnymi przyprawami, co nadaje paście aksamitną konsystencję i wyważony, ognisty charakter. To doskonały wybór jako przyprawa do makaronów, mięs, serów czy jako baza do marynat i sosów.
Skład: ostra papryka 50%, olej słonecznikowy, słodka papryka 10%, suszone pomidory, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ocet jabłkowy, sól, sok z cytryny.
Zobacz:
Wszystkie nowości