logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty

Reblochon Savoie Aop Fermier Paccard

Zobacz opinie
Podziel się opinią

Reblochon Savoie Aop Fermier Paccard to farmerski półmiękki ser produkowany z niepasteryzowanego mleka krowiego w regionie Górnej Sabaudii.

Cena:
13,41 PLN / 100g
134,10 PLN / kg
Dodaj do ulubionych
Dodaj do wishlisty
Zapytaj o produkt

Sery Reblochon Savoie Aop Fermier Paccard

Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu

Cienka skórka zawiera w sobie elastyczny miąższ o aromatach trawy i kwiatów z tego regionu. Jest to ser dojrzewający, jeden z symboli kuchni francuskiej. Nieodzowny składnik tradycyjnego dania sabaudzkiego- Tartiflette.


Reblochon Savoie Aop Fermier Paccard dobrze łączy się z winami białymi z regionu Sabaudii lub Burgundii. Sprawdzi się również w towarzystwie chrupiącego pieczywa czy na desce serów. 

Nowości

×
×
Ostatnio oglądane