Świeża czarna trufla to prawdziwy rarytas dla smakoszy. Jest to ekskluzywny, naturalny produkt pochodzący z lasów Europy, znany i ceniony na całym świecie za swój unikalny, intensywny smak i aromat.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Smaku nie można porównać do niczego innego, polecam spróbować - wynosi kuchnię na kulinarne wyżyny
Świeża czarna trufla to luksusowy produkt kulinarny, ceniony za swój unikatowy, intensywny smak i aromat. Pochodzi od gatunku grzyba, który rośnie dziko pod ziemią, zwykle u podnóża określonych rodzajów roślin. Wyróżnia się małą, nieregularną formą, z grudkowatą powierzchnią pokrytą ciemnobrązową lub czarną skórką.
Miąższ ma marmurkową teksturę, przeplataną żółtawo-białymi żyłkami. Smak i zapach trufli rozwijają się najbardziej po podgrzewaniu, co czyni je idealnym dodatkiem do sosów, makaronów, ryżu czy mięs. Każda trufla jest wyjątkowa i nadaje wyrafinowanego charakteru wszystkim potrawom.
Produkt pakowany i wysyłany w słoiku.
Zobacz:
Wszystkie nowości