Gotowy sos pomidorowy z dodatkiem bazylii. Smaczny i prosty włoski przepis. Do produkcji sosu użyto pomidorów Costoluto, które charakteryzują się ciemnozieloną barwę, która podczas dojrzewania zmienia kolor na czerwony. Miąższ jest jędrny i charakteryzuje się dużą zawartością cukru. Dojrzały ma dobrą kwasowość w stosunku do obecnych cukrów, co czyni go doskonałym do produkcji sosu.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Dbałość o tożsamość terytorium w połączeniu z kontrolą wszystkich procesów produkcyjnych i autentycznością składników sprawiają, że nasza firma Campisi jest rzeczywistością łączącą starożytne smaki lądu i morza Sycylii. Autentyczność, świeżość surowca oraz rygorystyczne kontrole gwarantują najwyższą jakość.
Zobacz:
Wszystkie nowości