Pomidorki cherry Pachino IGP są niewielkich rozmiarów. W stanie dojrzałym mają dobrą kwasowość w stosunku do obecnych cherry, co czyni je doskonałymi do produkcji sosu. Obróbka pozostała taka sama, jak tradycyjnie mieszkańcy tego miejsca przekazywali z pokolenia na pokolenie. Pyszna mieszanka ciepłego słońca Pachino ze świeżą bazylią i czerwonymi pomidorkami cherry I.G.P. to jeden z najprostszych i najsmaczniejszych przepisów.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Dbałość o tożsamość terytorium w połączeniu z kontrolą wszystkich procesów produkcyjnych i autentycznością składników sprawiają, że nasza firma Campisi jest rzeczywistością łączącą starożytne smaki lądu i morza Sycylii. Autentyczność, świeżość surowca oraz rygorystyczne kontrole gwarantują najwyższą jakość.
Zobacz:
Wszystkie nowości