Tartuflanghe Tagliatelle był pierwszym makaronem z truflami, jaki kiedykolwiek wyprodukowano na świecie. „Tartufissima Pasta” powstała w 1990 roku dzięki doświadczeniu i kulinarnej wyobraźni Beppe, szefa kuchni i założyciela Tartuflanghe. Ten domowy makaron ma niezwykłą teksturę, którą zawdzięcza ręcznemu formowaniu, dużej zawartości trufli oraz dużej ilości jajek, które potęgują truflowy smak.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Świetny truflowy makaron, chociaż ciężko go dostać
Składniki:
kasza manna z PSZENCY durum, JAJA 20%, trufla letnia (Tuber aestivum) 7%, aromat.
Wartość odżywcza na 100 g:
zawartość energetyczna 1516 / 362 kj / kcal
tłuszcz 2,5 g
w tym tłuszcze nasycone 0,8 g
węglowodany 69 g
w tym cukier 2 g
białko 14 g
sól 0,12 g
Zobacz:
Wszystkie nowości