Pałeczki truflowe Tartuflanghe o wadze 120 g to klasyczny specjał piemoncki, wyróżniający się unikalnym aromatem trufli. Wykonane z naturalnie zakwaszonego ciasta i wzbogacone oliwą z oliwek, zachwycają autentyczną chrupkością oraz wykwintnym smakiem. Cienkie, chrupiące paluszki chlebowe Grissini to tradycja, która od wieków wpisuje się w kulinarną kulturę Włoch, szczególnie w rejonie Turynu. Dziś te smakowite przekąski zdobyły uznanie nie tylko w Piemoncie, ale i na całym świecie, stając się symbolem włoskiego stylu życia.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Świetne na imprezę, ale też fajne jako sucha przekąska w podróży, wyjątkowy smak
Subtelna nuta truflowa czyni je doskonałym wyborem dla miłośników wysublimowanych przekąsek.
Doskonale sprawdzają się jako przekąska na każdą okazję, świetnie pasując do wędlin, serów, zup czy sałatek, dodając każdemu posiłkowi odrobinę elegancji.
Format 120 g jest idealny do dzielenia się z rodziną i znajomymi lub jako elegancka, smaczna propozycja zawsze pod ręką – na wyjątkowe chwile czy spontaniczne spotkania.
Kraj pochodzenia: Włochy
Składniki: mąka PSZENNA, oliwa z oliwek 8%, trufla letnia (Tuber aestivum Vitt.) 3%, sól morska, drożdże, słodowa mąka PSZENNA, aromat.
Może zawierać śladowe ilości sezamu.
Wartość odżywcza na 100 g:
Zawartość energetyczna 1687 kJ / 403 kcal
Tłuszcz 10 g
- w tym tłuszcze nasycone 1,5 g
Węglowodany 64 g
- w tym cukier 3,6 g
Białko 11 g
Sól 2 g
Zobacz:
Wszystkie nowości