Organiczne masło Tartuflanghe z białą truflą, produkowane wyłącznie z certyfikowanych składników ekologicznych. Dzięki charakterystycznej błyszczącej żółtej barwie i zwartej, jednorodnej konsystencji masło organiczne Tartuflanghe ma niezrównany charakter najlepszego masła, z przyjemnym aromatem i łagodnym, delikatnym smakiem, z charakterystycznym smakiem wysoko cenionej białej trufli. Doskonałe do ubijania risotto i przyprawiania makaronów, jajek, filetów mięsnych i warzywnych, ziemniaków i puree ziemniaczanego. Idealne również do crostini i kanapek. Produkt ekologiczny z certyfikatem ICEA.
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Jak ktoś lubi poszaleć w kuchni to polecam, raczej to nie jest masło do smarowania kanapek ;)
Składniki:
MASŁO 98%, liofilizowana włoska biała trufla (Tuber magnatum Pico) 0,8% (co odpowiada 4% świeżej trufli), sól Guérande, naturalny aromat.
Zobacz:
Wszystkie nowości