Ser Petit Camembert Gillot 150g to klasyczny francuski ser o kremowej konsystencji i wyrazistym smaku, pochodzący od jednego z najstarszych producentów serów w Normandii. Wytwarzany tradycyjnymi metodami z mleka krowiego, wyróżnia się delikatną, białą skórką pokrytą puszystą pleśnią, która kryje gładkie, rozpływające się wnętrze o bogatym, lekko orzechowym aromacie.
Wysyłka nawet tego samego dnia
Sklep posiada certyfikat SSL
Tysiące zadowolonych klientów
Opinie zostały dodane przez zarejestrowanych Klientów Kultury Smaku, ale nie zostały potwierdzone zakupem lub użyciem produktu
Skład: Surowe mleko krowie (pochodzenie: Francja), sól, podpuszczka zwierzęca, substancje fermentacyjne (w tym mleko).
Wartości odżywcze na 100g produktu:
Energia: 280 kcal
Tłuszcz: 22g
Tłuszcz nasycony: 15g
Węglowodany: 0,5g
Cukry: 0,5g
Białko: 20g
Sól: 1,6g
Zobacz:
Wszystkie nowości