logowanie logowanie
icon like 0 ulubione
icon wishlist wishlista
basket
0,00 zł
0
Brak produktów w koszyku
Brak produktów w koszyku

Salumi Sorrentino

Firma Salumificio Sorrentino in Abruzzo produkuje naturalne produkty, w której znajduje się aż 90 pozycji. To jedna z najważniejszych fabryk kiełbas w Abruzji, regionie sztuki delikatesowej.

3

Kategorie icon show more icon show less

Producent icon show more icon show less

Cena icon show more icon show less

Cechy produktów icon show more icon show less

3

Dostępne Salumi Sorrentino w sklepie Kultura Smaku

3

Firma Salumificio Sorrentino in Abruzzo została założona w 1982 roku przez rzemieślnika Marino Sorrentino, mistrza w sztuce wędliniarskiej marzącego o doskonałości. Rzemiosło i tradycja trwa niezmiennie od 1982 rokuaż do dziś - metody obróbki są zawsze takie same: kunszt, pasja i miłość do swojej pracy.

Marino z pasją przekazał swojemu synowi Giovanniemu oraz wnukom, Marino i Oreste, całe swoje doświadczenie, wiedzę oraz miłość do tworzenia wyśmienitych kiełbas opartych na unikalnych recepturach.

Obecnie Marino i Oreste kontynuują rodzinne dziedzictwo, doskonaląc tradycyjną włoską recepturę „Norcina”. Łącząc wiekowe tradycje z nowoczesnymi rozwiązaniami, pracują nad tym, by oferować produkty najwyższej jakości.

Każdego dnia w firmie Sorrentino idealnie współgrają ludzie i technologia, tworząc niepowtarzalną przyjemność zamkniętą w idealnym kawałku salami i innych produktach. Szeroka gama produktów - w katalogu ponad 90 pozycji, w tym salami, szynki surowe i gotowane, coppa, bekon, pancetta, mortadela, wędliny i wiele innych.

Certyfikaty: Salumificio Sorrentino może poszczycić się prestiżowymi certyfikatami BRC i IFS. Bezglutenowe - wszystkie nasze produkty są bezglutenowe

Rodzina Sorrentino - od trzech pokoleń wszyscy członkowie rodziny są na co dzień związani z firmą: od rzemieślniczej mądrości Marino Sorrentino, mistrza sztuki wędliniarskiej, przekazanej następnie jego synowi Giovanniemu i jego wnukom Marino i Oreste.

Rekomendacje dla Ciebie
×
×