18
18
18
-Antonius Siberian Caviar: Kawior z jesiotra syberyjskiego (Acipenser baerii) charakteryzuje się małymi, delikatnymi ziarnami o ciemnym kolorze i bogatym, maślanym smaku.
-Antonius Oscietra Caviar: Kawior z jesiotra oscietra (Acipenser gueldenstaedtii) jest jednym z najbardziej cenionych rodzajów kawioru. Posiada średniej wielkości ziarna o złocistym odcieniu i wyrafinowanym, orzechowym smaku.
-Antonius Beluga Caviar: Najbardziej luksusowy i ekskluzywny kawior pochodzący z jesiotra beluga (Huso huso). Ziarenka są duże, miękkie, z delikatnym, kremowym smakiem.
Otrzymuj bieżące informacje o promocjach i wyprzedażach w naszym sklepie
Po 10 sekundach zostaniesz przekierowany na stronę: kulturasmaku.pl
10...Wybierz swoją lokalizację
Wpisz swój kod pocztowy
Nieobsługiwana lokalizacja
Niestety na razie nie dostarczamy naszych produktów w tym rejonie.
Niestety nie możesz dodać towarów do koszyka.
Na razie nie dostarczamy naszych produktów w Twoim rejonie. Podaj inną lokalizację lub zapisz się na newsletter, żeby otrzymać informację, kiedy rozszerzymy strefę dostaw.
Bezpieczeństwo danych
W celu bezpieczeństwa danych, nie można edytować produktów w kilku otwartych kartach z różnych magazynów.