6
6
6
Od 1898 roku cztery pokolenia rodziny Perenzin z oddaniem prowadziły mleczarnię, przyczyniając się do rozwoju produkcji ekologicznego mleka krowiego, bawolego oraz koziego.
Produkty takie jak sery z ekologicznego mleka koziego, sery krowie dojrzewające w osadzie winnym, bawole sery z dodatkiem trufli, czy te o miękkiej lub wyrazistej dojrzałości zachwycają skoncentrowanym bogactwem smaku i prawdziwą głębią doznań kulinarnych.
Otrzymuj bieżące informacje o promocjach i wyprzedażach w naszym sklepie
Po 10 sekundach zostaniesz przekierowany na stronę: kulturasmaku.pl
10...Wybierz swoją lokalizację
Wpisz swój kod pocztowy
Nieobsługiwana lokalizacja
Niestety na razie nie dostarczamy naszych produktów w tym rejonie.
Niestety nie możesz dodać towarów do koszyka.
Na razie nie dostarczamy naszych produktów w Twoim rejonie. Podaj inną lokalizację lub zapisz się na newsletter, żeby otrzymać informację, kiedy rozszerzymy strefę dostaw.
Bezpieczeństwo danych
W celu bezpieczeństwa danych, nie można edytować produktów w kilku otwartych kartach z różnych magazynów.